Proscan ja Partnerit

Myynti toteutetaan tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjäpartneriemme kanssa. Kaikki jälleenmyyjämme edustavat johtavia asiakirjahallinnan EDM (Electronic Document Management) sovelluksia tai hallitsevat asiakirjan skannusta ja sähköistä arkistointia. Autamme jälleenmyyjiämme tuottamaan asiakkaalleen tuntuvaa kaupallista hyötyä joka saavutetaan asentamalla IRIS tai Kodak-ratkaisu asiakkaan EDM ympäristöön.

Proscan tuottaa lisäarvoa jälleenmyyjälle edustamalla Euroopan markkinoilla menestyviä asiakirjaskannereita ja ohjelmistoja, jotka osaltaan automatisoivat yritysten sähköisiä liiketoiminta-prosesseja. IRIS ja Kodak ovat alansa edelläkävijöitä, joka seuraavat jatkuvasti asiakkaidensa tarpeita. Patentoidut ja maailmalla palkitut Iohjelmistot automatisoivat ja helpottavat tiedon käsittelyprosessia. Ratkaisumme tuovat lisäarvoa yritysten EDM-sovellusten käytölle leikkaamalla kustannuksia, jotka aiheutuvat asiakirjojen sisällön tiedonkeruusta, tulkitsemisesta sekä jakelusta eri hallintajärjestelmiin.

Olipa kysymyksessä laitteistoon, ohjelmistoon tai projektiin liittyvästä onglemasta, meillä on juuri se ratkaisu, jota odotat STT-palvelulta (SähköinenTiedonTunnistus)

 

Partner Login