Missiomme on yksinkertainen!

Me, Proscan, haluamme antaa kaikille mahdollisuuden hyödyntää auringon ja tuulen energiaa. Tarjoamamme tuotteet ja pakettiratkaisut ovat korkealaatuisia alhaisimmalla mahdollisella hinnalla ilman piilotettuja maksuja tai lisäosia jälkeenpäin.

Autamme myös osto-, kokoonpano-, asennus- ja huoltoneuvoissa. Proscan tarjoaa, yhteistyössä Partnereiden kanssa, vain tuotteita, jotka Windforce on testannut ja toimittanut itse, sekä tietoa siitä, miten nämä toimivat.

Proscan on käytettävissä ennen ostamista järjestelmän mukauttamiseksi tarpeisiisi, mutta myös jos sinun on laajennettava, rakennettava uudelleen tai ylläpidettävä järjestelmääsi.
Proscan on turvallinen kumppani, joka auttaa sinua tekemään pitkän aikavälin sijoituksen tulevaisuutta varten.

Tuotteemme koostuvat Windforce pienistä tuuliturbiineista, aurinkokennoista ja muista älykkäistä lisävarusteista, joiden avulla voit tuottaa omaa sähköä, sekä tyhjiöputkien aurinkokeräimistä lämmitykseen ja kuumaan veteen.

Uusiutuva päästötön energia antaa sinulle myös halvempia energialaskuja.
Tuotteillamme on ainutlaatuinen suorituskyky energiatehokkuuden ja alhaisen melutason myötä, kiinteillä alhaisilla hinnoilla.

Klikkaa läpi ja katso, kuinka helppoa ja hauskaa on tuottaa omaa energiaa luonnon avulla. Voit vapaasti esittää kysymyksiä ja lähettää ne meille osoitteeseen wind@proscan.fi kun mietit tarvettasi ja kokoonpanoa ja pyydät tarjousta. Toimitamme sinulle paluupostissa kyselykaavakkeen jonka pohjalta kokoamme sinulle sopivan energiajärjestelmän.

Tervetuloa mukaan puhtaampaan  tulevaisuuteen!

 

****************************************************************************************

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00


Tilaukset ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin: etusivu

 

 

 

 

 

Copyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind@proscan.fi